Hannavoimaa

Jokainen ihminen tarvitsee elämäänsä oman Hannan, joka näkee asioita vahvalla ammattitaidolla ja suurella sydämellä.

Minun Hannani tuli kuvioihin mukaan hyväntahtoisen ihmisen kannustamana. Hän ehdotti tamperelaiselle stylisti Hanna Loutesalmelle, että kannattaisi ottaa yhteyttä Fiini Fröökynän Jaanaan. Kun Hanna otti yhteyttä, mietin aluksi, että juu näitä tyyppejä tulee ja kiireessäni kehotin ottamaan yhteyttä meidän popup-tehomieheen Mikaan. Ehkäpä sieltä jotain kivaa yhteistyötä syntyisi.

Ja kyllähän todella syntyi: avasimme kesällä Ylöjärvelle Kauppakeskus Eloon Fiini Fröökynän kausimyymälän, jonka vastaavaksi tuli Hanna. Eikä ihan mikä tahansa perushanna, vaan tehopakkaus, joka laittoi todella tuulemaan. Hannalla on ollut aikaisemmin oma optikko- ja tyyliliike Tampereella, lisäksi hän kiertää liikkeitä ympäri maata pitämässä stailauspäiviä ja opastamassa oikeiden silmälasipokien valinnassa. Hannalla on vahvaa elämänvirtaa, samoin verkostoja vaikka muille jakaa.

Hannalla on hieno kyky kohdata asiakas, josta olen itsekin ottanut mallia. Tuollaista aitoutta ei voi opetella, hänen innostumisensa uusista ihmisistä kumpuaa jostain syvemmältä. Ja kun sen yhdistää vuosikymmenten ammattitaitoon, niin näköpiirissä on huikeita asiakaskohtaamisia.

Viime viikolla Hanna vieraili liikkeessämme ja popup -myymälässä Laihialla. Meillä oli myös ensimmäinen ostosilta pitkän koronatauon jälkeen, vieraana oli Seinäjoen alueen seniorikätilöt. Upeita valovoimaisia naisia, ei siinä kyllä senioreista ollut tietoakaan. Nuo ostosillat ovat ihania yhdessäolon hetkiä, joissa voimme porukalla hullaantua vaatteista.

Yhteistyö Hannan kanssa on ollut niin mutkatonta, että päätimme avata marraskuussa jälleen kausimyymälämme Kauppakeskus Eloon. Samalle tutulle kauppapaikalle ja tietysti Hannan emännöimänä. Asiaan vaikutti myös se, että tuli niin hyvää palautetta viime kesänä kausimyymälästä ja paljon toiveita, että avaisimme sen uudelleen.

On ollut minun pitkäaikainen haaveeni, että saisin isompaan kauppakeskukseen Fiini Fröökynän myymälän, mieluusti pysyvänä. Jännityksellä odotan, miten perinteisesti hiljaisempi talvikausi sujuu Elossa ja kuinka pitkään voimme tuota myymälää siellä pyörittää. Sen ratkaisevat te, rakkaat asiakkaamme.