Loistokoon naisille

Tervetuloa FiiniFröökynä verkkokauppaan ja liikkeeseemme Ylistaron Halpa-Aittaan, seuraa myös Facebookia ja Instagramia.

Olen etuoikeutettu, kun saan pukea kaikenikäisiä ja kokoisia naisia. Onnekseni löysin Magnan malliston, jossa on upeita vaatteita kuuteen äksään asti.


Jokaisella naisella on oikeus nauttia värikkäistä ja persoonaan sopivista vaatteista. Olen vaatekauppiaana usein kuullut, kuinka isompien kokojen naiset joutuvat ostamaan vaatteita, joista eivät edes tykkää. Pitää valita sitä, mikä mahtuu päälle. Suomalaiset vaatevalmistajat tekevät kyllä isoja kokoja, mutta kaikilla ei ole varaa maksaa parisataa euroa yhdestä tunikasta. 

Saamme myös palautetta siitä, että bling-blingiä ei löydy riittävästi suuremmista vaatteista. Joskus joku on jopa epäillyt, että me emme vain ota niitä myyntiin. Ei pidä paikkaansa, etsin jatkuvasti ostosreissuillani paikkoja, josta voisin hankkia kimalletta kaikenkokoisten naisten elämään.

Eräs asiakas laittoi minulle joku aika sitten viestin Facebookin kautta ja kysyi, että onko meillä vaatteita loistokoon naisille. Minusta tuo sana on niin ihana, olen aina kammoksunut nimitystä ”isot tytöt”. Kysyin lupaa käyttää nimitystä ja siitä lähtien meillä on ollut vaatteita loistokoon naisille.

 

Kuten esimerkiksi lapualaiselle Katjalle ja hänen tyttärelleen Jonnalle. Katja osallistui meidän privaatti vaateiltaan ja teki minuun vaikutuksen iloisuudellaan ja hyvällä elämänasenteella. Kun sain liikkeeseen Magna-vaatemerkintuotteita, pyysin Katjaa malliksi. Ihanaa, että hän uskaltautui leikkiin mukaan tyttärensä kanssa, saimme upeat mallit esittelemään uutuuksia.

Magnan mallisto on suunniteltu 42 koosta ylöspäin aina 62 saakka. Vaatteet ovat värikkäitä ja naisellisia, niissä on kivoja yksityiskohtia – eivätkä ne ole mitään telttoja. Onnistuneet leikkaukset ja hyvät materiaalit kohottavat mukavasti myös itsetuntoa, ovat hyvää vaateterapiaa. Minusta on palkitsevaa olla auttamassa erikokoisia naisia oikeanlaisten vaatteiden löytymisessä – jokaiselle löytyy kyllä hyvin istuvat vaatteet. Kannattaa käyttää meitä vaatealan ammattilaisia apuna ja sovittaa ennakkoluulottomasti. Näin löytyy itselle sopivin tyyli myös loistokoossa.

Ai niin, melkein unohdin. Eilen varmistui, että ensi syksystä lähtien meillä myydään ZhenZin mallistoa, jota asiakkaat ovat meille pitkään toivoneet.

Viikon asu on Katjan valitsemat pallohousut. Tässä perustelut:

”Ihastuin housuihin, koska niissä on piristävä pienipalloinen kuosi ja ne sopivat arkeen ja juhlaan. Päällä ne ovat ihanan kevyet, joustavat mutta silti ryhdikkäät. Vyötärö nousee kunnolla korkealle. Housut ovat helpot päällä pidettävät. En ollut ennen ajatellut, että housutkin voisivat olla kuosilliset. Yleensä ostan vain tutut ja turvalliset mustat. Isoja kokoja ei usein ole tarjolla kivoissa kuoseissa. Magnan mallisto on mahtava, kivoja värikkäitä vaatteita kaiken kokoisille. On itsetuntoa kohottavaa, kun saa käyttää isona naisena monipuolisesti erilaisia ja erivärisiä vaatteita. Ei kannata piiloutua mustiin vaan tulla rohkeasti ja ylpeästi esiin.”

Uuden Magna-malliston ja kotimaisten merkkien lisäksi valikoimastamme löytyy tanskalainen Ciso, jonka loistokoot ovat erityisesti tänä keväänä olleet kuoseiltaan ihanan raikkaita. Cison mallistoon voit tutustua täällä.

Sain myös ihanan kuvaviestin asiakkaaltamme Tainalta, joka löysi itselleen sopivan asun Magnan valikoimasta. Eikö olekin upea? Haluaisitko sinä olla meidän seuraava kuvamallimme? Jos kiinnostuit, ota yhteyttä.