MuotiMaakari ryhtyi bloggariksi

 

Tervetuloa FiiniFröökynä verkkokauppaan ja liikeeseemmme Ylistaron Halpa-Aittaan, seuraa myös Facebookia ja Instagramia.

Yllätys, minusta tehtiin alkuvuodesta noin vain bloggari. Syypää tähän hassutteluun on Espanjassa asuva ystäväni Outi, joka on ärsytykseen asti painostanut minua tähän puuhaan. Vaatekaupan yrittäjänä, maailmalla kiertelevänä ostajana ja äärimmäisiä (urheilu)kokemuksia hakevana tyyppinä olen kuulemma kiinnostavaa luettavaa. Aika näyttää, onko Outi oikeassa.

Viikonlopun reissulla Fuengirolassa päätin, että aina kannattaa yrittää. Kannattaa myös tutustua avoimin mielin uusiin ihmisiin, sillä koskaan ei voi tietää, mitä he tuovat elämääsi. Kuten teki Outi, jonka tapasin vuosi sitten eräässä asiakastilaisuudessa kaupallamme. Kaksi rämäpäätä kohtasi ja seurasin  somessa hänen värikästä elämänvaihettaan: viisikymppinen nainen otti ja muutti kahden koiran kanssa Espanjaan talveksi (Olenko kartalla? -blogi).

MuotiMaakari-blogissani tulen avaamaan elämää vaatekaupan kulisseissa. Kerron, miten löydän Euroopasta vaatehittejä suomalaisille naisille. Millaista elämäni on, kun reissupäiviä on vuodessa reilusti yli sata ja viime vuonna lensin 90 kertaa. Miten saan vuorokauden tunnit riittämään, kolmen teini-ikäisen lapsen äitinä ja aika ison kaupan verkkokauppoineen yrittäjänä? Ja miten ehdin kaiken tuon keskellä hoitamaan omaa kuntoani, että pysyy pää ja kroppa terveenä?

Ystäväni neuvo oli, että nyt on aika laittaa ”pärstää peliin”. Uskon kyllä itsekin, että MuotiMaakarointini kiinnostaa ihmisiä. Voihan sieltä joku saada hyviä ideoita omiin vaatevalintoihin. Lupaan, että tätä blogia tehdään hymy poskessa. Elämän ei tarvitse olla niin vakavaa, eihän? Ensimmäisessä postauksessani tarjoilen muutamia tulevia kesäherkkuja ja tunnelmapaloja reissultamme, jossa mukana oli myös meillä töissä oleva ystäväni Katja. Toivottavasti nautit kesätunnelmista, me ainakin nautimme.