Viikkokatsaus vaatteilla

Vaate ei ole vain aate, se on tunnetila ja minulle myös paljon muuta. Rakastan vaatteita, se on työni ja elämäntapani. Minulta on pyydetty vaatteiden viikkokatsausta, joten tässä se nyt tulee.

Maanantai:

Tiedättehän sen tunteen, kun heräät aamulla ja on valmiiksi fiilis, että tänään taidan nousta väärällä jalalla? Sellainen oli minulla maanantaiaamuna ja mietin, että miten lähden tuota angstia torjumaan? Päätin pukea päälleni jotain mukavan värikästä ja valitsin tämän Zezen neuleen. Ja ei siitä maanantaista alkukankeuden jälkeen pöllömpi päivä lopulta kehkeytynytkään!

Tiistai:

Tämä hieman oranssiin taittava punainen neulosmekko päätyi vaatekaappini juuri värinsä takia. Luulen, että siitä tulee yksi luottovaatteistani. Mekkopituinen vaate sopii hyvin leggareiden tai coutattujen farkkujen kanssa. Päällä pidän monesti joko toppaliiviä tai pitkää jakkua, mutta tämähän toimii hyvin ilman niitäkin, vai mitä mieltä olet?

Keskiviikko:

Keskiviikko oli kuvauspäivä ja vaatteet vaihtuivat melko tiuhaan tahtiin. Olimme myyjämme Katin kanssa vuorotellen kameran takana ja edessä, näpsimme kuvia koleassa säässä liukuhihnalta. Vakosametti on palannut muotiin ja tämä päälläni oleva housu on sitä materiaalia, sopivasti stretchillä höystettynä. Ovat yhden käyttökertakokemuksen jälkeen todella kivat jalassa, joustoa löytyy joka lähtöön.

Torstai:

Lähdin Aila-myrskyn saattelemana junalla Helsinkiin tekemään vielä viimeisiä ensi kevään ennakko-ostoja, tietysti asianmukaisesti maski päällä. Capri Collectionilta tupsahti alkuviikosta tämä ihana satiinimainen pusero ja päällehän se oli heti saatava. Sitä tunsi itsensä oikein kunnon bisnesnaiseksi, kun yhdistin puseroon vielä jakun. Hommat tuli päivän aikana tehtyä ja kuvassa olevan Petterin kanssa huolehdimme siitä, että myös miehille löytyy meiltä ensi keväänä päällepantavaa.

Perjantai:

Lähes aina ennakko-ostoilla tulee niin sanotusti syötyä kuormasta ja niin kävi nytkin. Olin jo edellisillä ostoilla iskenyt silmäni tähän lyhyeen ruutujakkuun: Puhuin edustajan pyörryksiin, että minunhan pitää se saada puoli vuotta aikaisemmin kuin kyseinen jakku on meiltä ostettavissa. Tästä on tulossa myös ihana roosanvärinen, mutta nyt oli tyytyminen mallikappaleen väriin eli siniseen.

Lauantai:

Aamulla herätessäni sain ajatuksen, että tämä olkoot "anna miehesi valita vaatteesi" -päivä. Noh, hänen valintansa olisi ollut eräs viimekesän pitkä pellavamekko, mutta vallitsevien sääolosuhteiden vuoksi oli tyytyminen farkkuihin ja tähän herkullisen pinkkiin puseroon. Se on tulevan kevään Zeze mallistoa. Aamulla tuli sen verran kiire lähtö töihin, että vietin ”Bad Hair” -dayta ja kuvaa varten päätin piilottaa sen tuonne lampunvarjostimeen.

Sunnuntai:

Jo ties montako vuotta sunnuntai on ollut pitkän juoksulenkin päivä, niin myös tänä sunnuntaina. Kipaisin vähän vajaan 20 kilometrin lenkin paikkaan, jossa minulle oli luvattu lämmin ulkosauna ja keitetyt uudet perunat suoraan omasta maasta. Tämähän ei ollut mikä tahansa bastu, vaan vanhan traktorin peräkärryyn rakennettu sellainen. Alla renkaat ja kaikki, joten maisemaakin saa kätevästi vaihdettua, jos vaikka haluaa saunomisen yhteydessä pulahtaa uimaan.

Loppupäivä menikin sitten uusia perunoita sulatellessa ja leopardi-oloasussa löhöten. Tai no, kävinhän minä Kokkolassa katsomassa meidän uutta perheenjäsentä, kennelnimeltään Greatman's Coronan Caunis-Certtu, joka muuttaa meille ensi lauantaina. Tästä karvaisesta nelijalkaisesta tulette takuulla vielä kuulemaan. Olen vähän miettinyt, että kun Nasu on niin tehokas myyntipäällikkö, niin tästä vauvasta voisi tulla vaikka apulaisjohtaja?