Vilautus kevääseen 2020

Viikko sitten toteutimme vaatefirma Ze-Zen edustajan Sinin kanssa jokakesäinen perinteemme, teimme ensi kevään ennakko-ostokset puutarhassani auringosta nauttien.

 

Yleensä helle hellii meidän puutarhatreffejä ja niin kävi myös tänä vuonna. Nautimme tietysti vähän muutakin kuin pelkkää aurinkoa. Kyllähän Breezeri ja ananas myös kuuluvat kesään, vai mitä?

Kauppiaana elän siis jo kevättä ja kesää 2020 ja niitä tuotteita ostetaan nyt täydellä tohinalla. Vaikka ennakko-ostojen määrä on meillä vähentynyt melko pieneen, niin silti pitää olla jotain helppoja herkkuja mitä tarjoilla asiakkaille jo heti helmikuun jälkeen.

Olin nähnyt kuvista Ze-Zen tuotteet etukäteen ja ihastunut niiden väreihin ja kuoseihin. Mikä onkaan parempaa terapiaa, kun nämä kevään värit uusissa tuotteissa saapuvat liikkeeseen helmi-maaliskuun vaihteessa. Se antaa keskelle talvea lupauksen tulevista aurinkopäivistä. Vasemmalla kevään ensimmäinen mallisto kokonaisuudessaan ja oikealla ne helmet, jotka saapuvat meille keväällä:

 

Tässä malliston parhaimpia paloja kuvattuna mallin ja taviksen eli minun päälläni. Ihastuin juurikin tähän siniseen maailmaan roosan lisäksi:

 

Tämä khakinvihreä coutattu farkku on mielettömän kaunis sen perinteisen mustan housun rinnalla. Ihastuin myös tähän kimonoon. Mitä sanotte värimaailmasta?

Myös nämä helpot yläosat ostin meille. Ja vihdoinkin saadaan bootcuthousua, jota on paljon kyselty.

 

Jokaisessa mallistossa on myös niitä, joita tekisi mieli ostaa mutta ei voi, koska tietää jo valmiiksi että ne ovat vaikeita tai lähes mahdottomia myydä. Tässä mallistossa ne olivat nämä kaksi asua. Vihreä pitkä takki ja tuo vihreä hame. Materiaalitkaan eivät ehkä ihan vastanneet sitä mitä kuvat antoivat odottaa. 

 

Viikon asuksi ja juhannuksen kunniaksi valitsen tämän silkkiviskoosisen offshouldermekon. Voiko kesäisempää enää olla? Miss Eloweena 2019 kiertue on parhaillaan käynnissä ja tässä meidän mekossa nähdäänkin kiertueella mukana oleva vuoden 2018 voittaja Jenna Toppari, kuva mainosstudio Sanna H.