Zhenzi on loistokokoisten tzäänssi

Saimme joulumallistoon pienen maistiaisen uuden Zhenzi-tuotemerkin vaatteita, jotka on suunniteltu erityisesti isompia kokoja silmällä pitäen. 

Kuulen monesti loistokokoisten naisten kysyvän, että eikö jotakin tuotetta ole isommassa koossa. Valitettavasti joudun usein myöntämään, että ikävä kyllä ei ole, valmistajan koot loppuvat kokoon 42 tai 44.

Mutta nyt on ilouutisia: Zhenzin mallit alkavat meillä siitä, mihin monen muun malliston loppuvat eli koosta 44 aina 56-58 numeroon saakka. Näitä tuotteita kyllä varmasti tahtoisivat myös pienikokoisimmat naiset, kuten minä, mutta kerrankin meidän on tyytyminen johonkin muuhun.

Asiakkaamme Jokisen Jaana astui sopivasti sisälle liikkeeseen, kun olin kevään tuotteita valitsemassa ja saikin toimia sekä mallina että makutuomarina. Jaana ihastui erityisesti Zhenzin takkimalleihin. Olin henkisesti varautunut siihen, etten takkeja osta mutta kun Jaana niitä sovitteli, niin lopputuloksena keväällä tulee tästä mallistosta neljä eri takkimallia tunikoiden ja puseroiden lisäksi.

Jaana tykästyi takkien lisäksi myös malliston rentoon collegehuppariin. Arvottiin vähän, että otetaanko roosa vai musta – kun ei osattu päättää, niin otettiin molemmat.

Zhenziltä tulee myös oma sporttimallisto jollaista on tosi paljon kyselty. Zhenzin mallit ovat nuorekkaita ja raikkaita sekä housut hyvin istuvia. Hintakin pysyy kohtuullisena näissä tuotteissa.

Vielä joudumme tovin näitä herkkuja odottelemaan, mutta fiilistellään edes kuvilla ensi kevääseen saakka. Collegehuppari liikkeestämme jo löytyykin ja se on nettikaupan kuukauden tuote.